Furniture, Home Design and PVC

Garanca

Mireseerdhet ne As-Mobel. Gama e gjere e prodhimeve dhe sherbimit tone jane ne teresi te prezentuara ketu. Jemi ndermarrja e cili si prioritet ka caktuar kenaqesine e konsumatorit. Duke filluar nga 1993 AS eshte emer i cili na ngjan dhe bashkelidhet me ne. Shpresojme se keni cte vizitoni deri ne vendimarrjen tuaj te fundit per te gjitha produktet te cilat i ofrojme edhe ne: Furniture per shtepite tuaja, Mobilje dhe elemente te ndryshme, furniture per Biznese, Markete, Lokale, etj.
Eksperienca jone 20 vjecare e punes permanente ne ngritjen e nje liste te gjere te klienteve dhe konsumatoreve tane, nxjerjen e kuadrove te reja beri te mundur qe sot te kemi te lehte qasjen dhe ri-formezimin tone si AS MOBEL. Kesaj rradhe me nje dege te re te shtuar ne prodhimet tona. Ajo eshte PVC - Dyer dhe Dritare.

2014 Campagne - RTK