Furniture, Home Design and PVC

За нас

Добредојдовте во As-Mobel. Широкиот асортиман на нашите производи и услуги се целосно претставени овде. Ние сме компанија која дава приоритет на задоволството на клиентите. Почнувајќи од 1984 година, АС е име кое наликува на нас и се поврзува со нас. Се надеваме дека имате доволно време да ја посетите до вашата конечна одлука за сите производи кои исто така ги нудиме: Мебел за вашиот дом, Мебел и разни елементи, мебел за бизниси, маркети, барови итн.
Нашето 40-годишно искуство на постојана работа на градење на широк список на наши клиенти и потрошувачи, ангажирањето на нов кадар ни овозможи денес да имаме лесен пристап и повторно да се формираме, со нов објект од 2012 година AS MOBEL Овој пат со нова филијала додадена во нашата производи. Тоа е ПВЦ - Врати и Прозорци.

Има огромни разлики во материјалите во однос на квалитетот, чувството и долговечноста одредуваат дали едно парче мебел трае пет или дваесет години држи. треба да држи. За мебел во кој ќе уживате со децении, AS MOBEL користи само висококвалитетни материјали. > Панел + МДФ материјал, боење по барање > прозорци и врати изработен од PVC (Aluplast/DE) и алуминиум (Profilco/GR) > Документите се креирани во PDF формат и ги содржат сите суштински карактеристики на проектот. > Сите барања се разработени конкретно според желбите на купувачот Секој проект се изведува според барањата на клиентот. Секогаш сте добредојдени со нас!

Купувачот ги проверува производите на компанијата АС МОБЕЛ веднаш по приемот за какви било дефекти. Доколку, по исклучок, се открие дефект, клиентот го пријави ова во рок од 5 дена по приемот на производите. испрати. Купувачот се обврзува да обезбеди фотографија од сите пронајдени дефекти и а мал опис на следната адреса за е-пошта [email protected] Оштетување предизвикано од абење, стареење и неправилно ракување. Гаранцијата истекува доколку производите, и покрај препознатливите дефекти, се Купувачот да биде обработен или изменет.

2014 Campagne - RTK