Furniture, Home Design and PVC

PVC-Dyer & Dritare

Prodhojme dyeret dhe dritaret nga profili me i sofistikuar

AS Mobel shenon rritjen e listes se prodhimeve edhe me PVC profile per dizajn te dyerve dhe dritareve. Eksperienca 6 vjecare na ben te jemi edhe me krenar sepse klientet tane jane zeri i kualitetit qe kemi sjellur. Qendrojme lojaj dhe te paperkulur ndaj konkurences vetem duke ju ofruar klienteve tane mirmbajtjen dhe kualitetin e papare dikund tjeter...

2014 Campagne - RTK