Furniture, Home Design and PVC

Projektet me te kerkuara te vitit

Departments of Productions

PVC-Dyer & Dritare

AS Mobel shenon rritjen e listes se prodhimeve edhe me PVC profile per dizajn te...

Interior and Furniture

Furnitura dhe mobiljet qe i merrni nga As Mobel jane ato te cilat do te duhet ti...

About Us

Formezohemi ende me mire...
Mireseerdhet ne As-Mobel. Gama e gjere e prodhimeve dhe sherbimit tone jane ne teresi te prezentuara ketu. Jemi ndermarrja e cili si prioritet ka caktuar kenaqesine e konsumatorit. Duke filluar nga ...

1993 AS eshte emer i cili na ngjan dhe bashkelidhet me ne. Shpresojme se keni cte vizitoni deri ne vendimarrjen tuaj te fundit per te gjitha produktet te cilat i ofrojme edhe ne: Furniture per shtepite tuaja, Mobilje dhe elemente te ndryshme, furniture per Biznese, Markete, Lokale, etj.
Eksperienca jone 20 vjecare e punes permanente ne ngritjen e nje liste te gjere te klienteve dhe konsumatoreve tane, nxjerjen e kuadrove te reja beri te mundur qe sot te kemi te lehte qasjen dhe ri-formezimin tone si AS MOBEL. Kesaj rradhe me nje dege te re te shtuar ne prodhimet tona. Ajo eshte PVC - Dyer ...

More Ofrojme kualitetin per prodhimet e as mobel!

AS MOBEL doo

Rendesi te vecant ne AsMobel ka komunikimi dhe kontakti me klientet. Selia kryes...
2014 Campagne - RTK